Teknologifestival

Teknologifestival

Hvornår

11. okt 13:00 - 16:00

Hvor

DTU Ballerup Campus, Lautrupvang 15, 2750 Ballerup

Arrangør

DTU Engineering Technology og Ballerup Kommune

Kontakt

Mette Pallisgaard Justesen
mepaj@dtu.dk

;
;

Teknologifestival

Kom med den 11. oktober 2023, hvor vi udforsker innovative teknologiske løsninger til at håndtere nogle af samfundets mest presserende udfordringer.

Kom med den 11. oktober 2023, hvor vi udforsker innovative teknologiske løsninger til at håndtere nogle af samfundets mest presserende udfordringer.

Vi skal være mere bæredygtige og passe påklimaet. Vi ser frem mod små årgange på arbejdsmarkedet og større årgange på pension. Vi skal nå det hele med færre hænder. Det kræver nye idéer, og vi ser frem til at se jeres teknologiskeløsninger.

11. oktober 2023 kl. 13.00-16.00
på DTU Campus Ballerup, Lautrupvang 15.

Teknologifestivalen er arrangeret af DTU Engineering Technology, Ballerup Kommune og Business Ballerup.

Der etableres en dynamisk markedsplads, hvor udvalgte virksomheder kan få en stand og præsentere deres teknologiskeløsninger.
Vores fokusområder er, hvordan teknologien kan anvendes inden for sundhedssektoren og bidrage til en grønnere fremtid.Dog er alle innovative teknologier, der understøtter andre relevante temaer, også meget velkomne.

Undervejs vil der være spændende oplæg og paneldebatter, hvor eksperter deler deres perspektiver på fremtidensteknologiske landskab.
Som afslutning runder vi dagen af med musik, drinks og en let anretning.

Dette er en god mulighed for at vise dine produkter frem, finde ny inspiration og skabe værdifulde netværksforbindelsermed potentielle samarbejdspartnere og talentfulde studerende.

Hvem deltager?
Vi inviterer etablerede virksomheder, iværksættere, studerende, undervisere på DTU og ledere fra Ballerup Kommune.

Tilmelding for besøgende er ikke nødvendig. DER ER GRATIS ADGANG og lidt godt til ganen.

Gratis stand
Hvis du er virksomhed og kunne tænke dig en gratis stand på teknologifestivalen, eller hvis du ønsker mere information, så kontak tErhvervsudviklingschef Claudia Westh Lonning, Ballerup Kommune på cllo@balk.dk, 41750248.
Frist for tilmelding til stand: 11. september 2023.

Vi glæder os til at byde velkommen til Teknologifestival!