VÆLG INTERVAL
2019
Formanden for Elektrofondet Ole Mørk Lauridsen (yderst tv.) gratulerer årets modtager af Elektroprisen Peter Krogstrup (nr. 2 fra højre) samt kandidatprismodtagerne Julia Veintimilla Porlán og Claus Skov Heissel. (Foto: Henrik Frydkjær)
25 JUN

Musikalsk professor i kvantefysik får Elektropris

Professor i kvantefysik ved Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet, Peter Krogstrup, er dette års modtager af Elektroprisen, som netop er uddelt af Elektrofondet...

Energi Elektroteknologi Transport og logistik Vindenergi Kvanteteori og atomfysik
Køreteknisk anlæg
26 FEB

Fremtidens kørerlærer er digital

DTU Diplom skal sammen med sPeople forbedre køreskoleuddannelserne ved at digitalisere instruktioner og feedback på køretekniske anlæg.

Elektroteknologi Energi Informationsteknologi Miljø og forurening Transport og logistik
Junioringeniør
12 FEB

440.000 kr. til Junioringeniør på DTU

Med støtte fra Novo Nordisk Fonden tilbyder DTU Diplom talentudvikling til særligt udvalgte naturvidenskabs- og teknikinteresserede elever fra grundskolen.

Elektroteknologi Energi Materialer Miljø og forurening