Foto Thomas Hjort Jensen

Pitches og spænding i "Løvens Hule"

onsdag 15 sep 21
|
af Line Reeh

Kontakt

Niels Kühl Hasager
Ekstern underviser
DTU Engineering Technology

Kontakt

Bo Holst-Christensen
Lektor
DTU Engineering Technology
35 88 51 13
På det tværfaglige valgfag "Business Innovation" arbejder diplomingeniørstuderende med moderne forretningskoncepter baseret på et bæredygtigt økosystem.

Tak til alle, som medvirkede i DTU Engineering Technologys take på "Løvens Hule". Ikke mindst til det top-seje dommer-panel: Susanne Wallin , former vice president for Nasdaq; Thomas Schultz , Sony Europe; Lars Christensen, tidligere direktør for bl.a. Coloplast og Nilfisk; Niels Fester, Lean Academy og Peter Beck-Bang, Pension for Selvstændige.

På det tværfaglige valgfag "Business Innovation" arbejder diplomingeniørstuderende med moderne forretningskoncepter baseret på et bæredygtigt økosystem.De studerende arbejder hands-on med konkrete problemstillinger fra erhvervslivet, og udvikler forslag til en ny forretningsmodel.

Det kan fx være et mere miljøvenligt alternativ til de varmelamper, som caféer og restauranter flittigt bruger til at forlænge sæsonen for udendørs servering, som Martin Steenberg og Mark Larsson, som begge studerer på diplomingeniørretningen Proces og Innovation, udviklede sidste år med StaySeat

I slutningen af kurset præsenterer de studerende deres resultater for et investorpanel, lidt a la i TV-programmet ”Løvens hule”. Og der er ikke alene læring på spil for de studerende, for panelet uddeler økonomiske præmier, som idéerne kan videreudvikles med.

Panelet uddeler hhv. en hovedpræmie, sponseret af Pension for Selvstændige, og en mindre præmie, som Advice Capital A/S er sponsor for.

Niels Kühl Hasager er underviser på kurset og Bo Holst-Christensen er kursusansvarlig.

Godt pitchet alle sammen. Sikke en dag! 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.