Foto: Henrik Frydkjær

Prisvindende afgangsprojekt

torsdag 17 jun 21

Kontakt

Bjarne Nielsen
Specialkonsulent
DTU Engineering Technology
45 25 52 53
Elektrofonden har den 11. juni belønnet Kasper Lærkesens afgangsprojekt Hardwareplatform til switched-mode strømforsyningsmonitorering og redundansrelæ med E-kandidatprisen. Kasper modtager prisen for stort overskud og træfsikkerhed i sit arbejde, som tilmed er resulteret i et færdigt produkt.

Kasper har gennemført sit diplomingeniørafgangsprojektet på elektroteknologiretningen ved DTU i samarbejde med elektronikvirksomheden Thiim A/S.

E-kandidatpriserne uddeles til unge lovende ingeniørkandidater inden for det elektrotekniske/elektroniske fagområde med afgangseksamen fra en af de danske ingeniøruddannelsesinstitutioner. Priserne uddeles efter indstilling til kandidater, der har leveret et særligt fremragende afgangsprojekt med et betydeligt teknisk/videnskabeligt indhold samt perspektiver for praktisk udnyttelse. Foruden Kasper Lærkesen blev der uddelt E-kandidatpriser til Erik Hofman-Bang (DTU) for hans afgangsprojekt inden for radarteknologi og til Nikolaj Stig Stoltenborg (Aalborg Universitet) for hans masterprojekt om grid-forming konverterkontrol af vindtuneller.

Prisen ledsages af et beløb på 10.000 kr.


Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.