Samarbejd med en studerende

Der er forskellige muligheder for at indgå samarbejde med studerende. Hvad enten det drejer sig om et projekt eller en stilling, eller I vil brande jeres virksomhed over for potentielt kommende ansatte, så kan vi hjælpe.

På DTU Engineering Technology tilbyder vi en række forskellige samarbejdsformater mellem virksomheder og studerende.

Har jeres virksomhed behov for målrettet problemløsning og hands-on ingeniørarbejde, så læs mere om Innovation Pilot, App-ønskedag eller Projektforløb med en studerende i menuen til venstre.

Er I interesseret i at samarbejde med en studerende i en længere periode, så er formatet gennem en Praktik eller et Studenterjob en mulighed. Det kan du også læse mere om i menuen til venstre.

Samarbejdet med virksomheder er også naturligt integreret i undervisningen på diplomingeniøruddannelsen, hvor de studerende møder real-life cases fra virksomheder i både auditorieundervisning, laboratorieundervisning og i projekt og praktikforløb.  Der indgår også praktik i uddannelsen til diplomingeniør. Derudover, så udføres næsten alle diplomingeniør-projekter i samarbejde med virksomheder.

Diplomingeniører fra DTU er eftertragtede, så det kan være en god investering at spotte talenter og samarbejde med studerende, allerede inden deres studier er afsluttet. Samtidig får jeres virksomhed adgang til den nyeste forskningsbaserede viden og til innovative og friske input til jeres virksomheds faglige problemstillinger, digitalisering og grønne omstilling.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Kontakt

Mette Pallisgaard Justesen

Mette Pallisgaard Justesen Innovationskonsulent Institut for Ingeniørteknologi og -didaktik Mobil: 31964964