App-ønskedag

App-ønskedag

Har din virksomhed eller forening en idé til en app? Så vil vores studerende gerne udvikle og forme den med dig.

Over 100 kommende IT-ingeniører arbejder gennem efteråret og vinteren med at udvikle apps i samarbejde med eksterne projektstillere. De studerende arbejder både med koncept og kodning og udvikler prototyper undervejs. De studerende arbejder primært med native apps til Android.

Forløbet giver adgang til fremtidens ingeniørtalenter. De studerende følger kurserne ”Mobilapplikationsudvikling”, ”Videregående mobilapplikationsudvikling”, ”iOS udvikling” eller ”Brugerinteraktion og udvikling på mobile enheder.”

Som projektstiller forpligter du dig til at mødes med de studerende hver 3. uge - fysisk eller virtuelt - og give sparring om projektet og dine ønsker. Jo mere klart dit koncept er, og jo mere engagement og indhold, du kan levere, jo mere færdigt bliver resultatet. Regn med at afsætte 8 timer om måneden.

I seneste runde blev der blandt andet arbejdet på apps til fodboldtræning, selvindstillende høreapparater, sundhedsoplysninger til nybagte mødre i Nepal og apps til registrering af kost og sundhed.

Kontakt

Ian Bridgwood
Lektor
DTU Engineering Technology
35 88 51 44