samarbejd med ekspert1

Samarbejd med en ekspert

Står jeres virksomhed med et projekt som I ønsker supporteret, eller en større problemstilling som ønskes løst? Så kan det være at et samarbejde med en af vores eksperter er løsningen.

Et samarbejde med DTU Engineering Technology giver jeres virksomhed adgang til ekspertviden, der kan være med til at skabe øget vækst, udvikling og innovation. Viden fra DTU Engineering Technology kan være med at til skabe nye produkter eller optimere produktionen i både nyetablerede og eksisterende virksomheder.

 

Gennem et samarbejde med vores eksperter får I:

  • direkte adgang til eksperter inden for relevant fagområde
  • adgang til ny-produceret viden
  • ingeniørarbejde udført af erhvervs- og teoretiske specialister
  • mulighed for videre samarbejde med DTU Engineering Technology

På DTU Engineering Technology  sætter vi fokus på at anvende ny-produceret viden. Vi sikre at den nye viden har det format, som virksomhederne har behov for og vi sikre at den er tilpasset de problemstillinger, som virksomhederne oplever i hverdagen.

 

Vores eksperter er specialister i praksisorienteret, hands-on ingeniørarbejde, og gennem vores eksperter sætter vi den viden, som eksisterer på universitetet, i anvendelse til gavn for både virksomhederne og samfundet.

 

Som virksomhed har I mulighed for at samarbejde med vores eksperter gennem flere formater. Vi tilbyder blandt andet både konsulent rådgivning i virksomheden eller på projekter. Du har også mulighed for at indgå i et projektsamarbejde med vores eksperter gennem et innovationsprojekt.

 

 

Kontakt

Mette Pallisgaard Justesen
Innovationskonsulent
DTU Engineering Technology
31 96 49 64