Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

Innovationssamarbejder for industri- og servicevirksomheder i Region Sjælland

Har du brug for en skarp hjerne, som kan være med til at løse dine udfordringer og hjælpe dig videre med udvikling af nye produkter og ydelser til din kunder? Og er du en lille eller mellemstor virksomhed i Region Sjælland. Så har vi noget til dig!

Små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland kan (gratis) få op til 300 timers ekspert- rådgivning fra en af DTU’s eksperter i Ballerup til udvikling af et produkt eller en forretning. 

Der er allerede samarbejder i gang inden for blandt andet udvikling af bæredygtige byggematerialer, fødevareproduktion, sensorer til patient- overvågning og rensning af røg fra brændeovne — og der er stadig plads til nye områder.

Projektadministrationen står DTU for. Det eneste, du som virksomhed investerer, er din egen tid. Projektet finansieres af EU Regionalfondsprojektet Innovationssamarbejder for industri- og servicevirksomheder i Region Sjælland, hvor også Erhvervshus Sjælland er partner.

Få adgang til faglige eksperter fra DTU Diploms ingeniørfaglige afdelinger inden for:
• Byggeri/miljø/infrastruktur 
• Elektro og IT
• Maskin/design/produktion 
• Forretningsudvikling 
• Værksteder og laboratorier

Er du en SMV i Region Sjælland? - kontakt os og hør, hvordan du kan få glæde af DTU’s eksperter. Projektet er finansieret med støtte af den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Mere info om projektet og mulighederne for dig og din virksomhed på ins.diplom.dtu.dk


Innovationssamarbejder logoer

Kontakt

Wolfgang Stelte
Projektleder
DTU Engineering Technology
20 89 53 70